crosspost: having again a bad day with this virus on log into xp pro

Giganews Newsgroups
Subject: crosspost: having again a bad day with this virus on log into xp pro
Posted by:  shajnday (cataly…@dr.com)
Date: Sun, 27 Mar 2011

hi all!

this virus i have for at least  5 years....going on from my first
notebook, it is with hdd which i have  cloned onto another disk and
repaired XP pro sp3.  I have ben using malwarbytes, superantispyware,
avast and trusword allalong and everytime i do find some new kind of
spyware,trojan, virus or some other junk.

i really don't make much of downloads but i did had some stupid
applications and or some stupid programs which were security risks in
respect that i was using this notebook as an important workstation.

the last standing virus which i have now on my hdd is preventing me
to
long into adminstrator interface od win xp both regular and safe
mode,
i.e. i can't log into system. When i get the first log page there is
no users icons to log into, i.e. there is no empty field to input
username and password it is hidden, missing.

i did solved that issue once before as i did had backup and i did
have
pointed that disk on another clean computer and cleaned the disk with
some antivirus programs, i used combofix.exe also.

this virus is a persistent one, and it bumps out of nowhere also
after
5 antivirus-spyware checkups and manually deleting and dsearching for
"odd files" ...etc.  maybe it is perlovga but i did everything i
possibly could to get rid of it.

One of old-school ways would be to put a fresh copy of system but i
do
have a load bunch of programs installed, and UI which i have adjusted
through many years...if i do that, the only things i wouldn0t like to
maintain are internet browsers favorites and their adjustmens, really
it is not such a hard work but i would rather choose the search and
destroy method manually or through the antivirus program...

What to do to punch thi virus into nose and to bring back normal
windows log-on console so as safemode.

p.s. this happened to me yesterday for som 6th time as i was trying
to
log on into safemode into admin account ...

Replies